Bartošová nepozvala Pomejeho na křest svého CD!

11.12.2009 | Revue

Zpěvačka Iveta Bartošová (43) chce dokázat svému manželovi, že se o sebe umí postarat sama.

Zatímco Jiří Pomeje (44) si nechal předepsat léky proti depresi a utekl si vyčistit hlavu do Thajska, kde 13. prosince oslaví narozeniny, Iveta prý spolu s novým týmem pilně pracuje.

Zpěvačka pendluje mezi Prahou a Bratislavou, kde točí pro Televizi Markíza Silvestra a chystá křest cédéčka. Ten se bude konat ve čtvrtek 17. prosince v Café Platýz v Praze. Křtít cédéčko, od kterého si Iveta moc slibuje, budou autoři jejího vánočního singlu "Když ticho zpívá", jimiž jsou hudební skladatel Karel Mařík a textař Petr Šiška. Ten je zároveň i novým Ivetiným manažerem.

Kristýna Peterková z pořádající agentury MME Mercury Music tvrdí, že na křest je pozvána celá řada celebrit.
"Výběr hostů záleží především na Ivetě. Pana Pomejeho jsme ale nezvali, je přece v zahraničí," upřesnila Peterková.

Ani konkrétní jména pozvaných nechce nový tým Ivety prozradit. Objevují se totiž informace, že přátelé labilní zpěvačku houfně opouštějí.
Není to totiž poprvé, co Iveta radikálně mění své názory i spolupracovníky.

V jedné z internetových diskusí na téma Bartošová - Pomeje shrnul účastník velmi trefně Ivetino chování:
"Stále stejný scénář už nudí - chvála manažerských kvalit, velkolepé pracovní přípravy na cokoliv, chatrné zdraví ve chvíli dotažení projektu, zdravotní kolaps, nervové zhroucení, citové vzplanutí, zevrubné líčení intimit, ochladnutí vztahu, konec s manažerem, stesk na nespravedlnost světa... A nové nadechnutí k novému začátku. Jak dlouho to bude trvat tentokrát?"

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.